Bunastare si confort in casa ta!

Arhitectura foarte moderna, cu accente liniare si volumetrie simpla, excelenta compartimentare interioara a apartamentelor, spatiile mari bine luminate, curtea exterioara spatioasa si foarte bine amenajata, functionalitate foarte buna a intregului ansamblu, atentia oferita in amenajarea spatiilor aferente ansamblului, parcarile delimitate, monitorizarea video asigurata non-stop, sunt numai cateva din motivele care trebuie sa va atraga atentia daca va aflati in cautarea unei locuinte spatioase, atent finisata, oferita spre vanzare la un pret decent in noul Fundeni Bridge Rezidential.

Mobilier elegant, oferta speciala

Stim ca vrei sa te muti cat mai repede in noul apartament. Iti oferim o reducere exclusiva la mobilier adaptat locuintei tale. Pentru a vedea posibilitatile de mobilare, suna acum.

SUNA ACUM

Centrala termica in condensare Ariston si termostat de ambient

Echipate cu tehnologie de condensare de ultima generatie, optimizate pentru a obtine cele mai bune si durabile performante. Construite cu grija si verificate prin multiple teste de calitate,  te ajuta sa economisesti pana la 35% din facturile de energie electrica.

Tamplarie PVC Salamander cu geam tripan si feronerie Rotto

Geamul tripan iti va asigura liniste si un confort termic de invidiat. Salamander si Rotto sunt lideri in domeniu, calitatea si fiabilitatea produselor fiind recunoscute pe plan mondial. Te vei bucura ani de zile de aceleasi performante ale sistemului termopan ca la prima folosire.

Obiecte sanitare si baterii sanitare Grohe

GROHE este cel mai important furnizor mondial de accesorii sanitare ce poarta insigna de calitate „Made in Germany”. Apartamentele vor fi dotate cu baterii sanitare si rezervoare incastrate Grohe, vas wc suspendat Grohe.

Mobilier de baie Savini Due

Producatorul numarul 1 in Romania si lider national pe piata de mobilier de baie, Savini Due a dovedit prin produsele sale ca designul si calitatea se pot obtine cu succes si la noi in tara.

Usi exterioare Golden Door, usi interioare Classen

Apartamentul tau beneficiaza de un plus de stil. Usa metalica exterioara Golden Door iti ofera siguranta si fiabilitate, iar cele interioare Classen sunt recunoscute pentru eleganta si durabilitate.

Rulouri exterioare si plasa antitantari

Livingul si dormitoarele au rulouri exterioare pentru un plus de confort si de intimitate. Geamurile sunt prevazute cu plase antitantari de tip rulou.

Alte dotari:

  • interfon

  • cabina de dus de tip walk-in shower , cuva de dus din placaje ceramice, rigole de scurgere
  • glafuri interioare si exterioare din granit

  • parchet provenienta Germania/Elvetia

  • pereti finisati cu vopsea Caparol

Finisaje pe gustul tau

Tu alegi cum vrei sa arate apartamentul in care te vei muta. Da frau liber imaginatiei sau inspira-te din modelele deja create de designeri de interior.  Alege culorile si modelele pentru usi, faianta, gresie, parchet.